Kantoorruimte Bijsterhuizen, Wijchen

Te huur: Luxueuze nieuwbouw kantoorruimte (2017), gelegen op de 1e verdieping, met een weids uitzicht in een modern en representatief bedrijvenverzamelgebouw. Het gebouw is gunstig gelegen nabij het Palkerplein (blokken rotonde) centraal in het bedrijventerrein Bijsterhuizen.

Het pand wordt in het najaar van 2017 opgeleverd en zal dan voldoen aan de hoogste eisen voor isolatie en duurzaamheid. Dit leidt tot een uitstekend binnenklimaat voor uw onderneming, alsmede kunnen de ruimten naar eigen inzicht ingericht worden, indien u zich bijtijds meldt als huurkandidaat.

Ligging: Bijsterhuizen is het grootste bedrijventerrein van Gelderland en is gelegen aan de A326 en de A73 en in directe nabijheid van de A15 en A50 met aansluiting naar onder meer het Duitse Rührgebied. Het pand is zowel met eigen vervoer als het OV uitstekend bereikbaar.

Indeling: De ruimte beschikt over een eigen entree gelegen aan de doorgaande weg in Bijsterhuizen zuid.
Basisvoorzieningen zijn aanwezig zoals gescheiden toiletten, een pantry, aansluiting op gas, water, elektra en internet. De afwerking kan mogelijk op de wensen van de huurder afgestemd worden, indien u zich bijtijds meldt. Alles kan turnkey afgeleverd worden, dat betekent inclusief alle afwerking aan plafond, wanden en vloeren.

Voorzieningen: lift, GWE, telefonie, verlichtingsarmaturen, noodverlichting,

Afwerking: vloerbedekking, systeemplafonds, airconditioning (plafondunits), aluminium kozijnen met isolerende beglazing, tussenmeters voor gas, water en elektra

Parkeren: Parkeerfaciliteiten rondom het gebouw a € 250 excl. BTW per plaats per jaar

Huurprijs: € 66,50 per m2 excl. BTW per jaar

Servicekosten: € 6,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurcondities:
– Huurtermijn 5 jaar met telkens 5 optiejaren (flexibele termijnen zijn bespreekbaar)
– Opzegtermijn per 12 kalender maanden
– Huurbetaling per maand vooruit

Zekerheidsstelling: Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met de BTW.

Huurprijsherziening: Jaarlijks per 1 januari op basis van consumentenprijsindex (CPI)

Huurcontract: Gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a BW, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)

Scroll naar boven